doctorhousewife

Szivárvány húsleves

Kiürítettem a hűtőből a maradék zöldségeket és a fagyasztóban találtam egy csontot (karaj filézés után), úgy döntöttem levest csinálok belőle. Zöldségdarabokat mindenki szereti, lehet pürézni is Daninak, ha úgy lesz kedvem.

Most vetettük be először az Ikeában frissen vásárolt szép, színes zöldségpucolót, hát sajnos nem küldték el nekünk kipróbálni előre, mert akkor biztos megmondtam volna nekik, hogy minden egyes húzásnál bele akad az ember ujja a nyélbe, de most már mindegy, megvettük, a kocka el van vetve. Majd ha olvassák a blogomat biztos belátják, hogy hibáztak 🙂 

P1290265-001.JPG

Szóval a leves: 2 répa, pár krumpli, 1 paprika, 1 paradicsom és 1 cékla került ma a levesbe – minden felkockázva – és volt még egy kis pohárka fehérbab megfőzve (kenyérkencét csináltam belőle egy másik nap, de kimaradt belőle), bele a húsos csont, Boni felöntötte vízzel és már fő is.

P1290269-001.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!